Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Mikaela - 22 augusti 2011 10:17

Min (eller ja, mammas men det är jag som lägger beslag på den :) ) kära crosstrainer har kommit hem igen :) det uppskattar jag sånna här dagar då man kika ut och ser att det är blött och regnigt ute :) Så då blev det 30min på den nu istället för prommenix till jobbet sen.

Jag ska ju in till stan nu snart och då tänkte jag hoppa av vid jobbet när jag åker hem.

Om det är fint väder ikväll så blir det en långprommis for sure!


Well, nya bussen 5an börjar gå idag, 2an slutar gå från ljusta så nu ska vi börja ta 5an som ska börja i gångviken, sen förbi birsta, ljusta och sen tar den tunadals vägen mot stan, vilket förkortar vår bussresa med 10-15min.. säger dom iallafall, och det skulle vara grymt skönt.. och att slippa bosvedjan och haga nu när skolorna börjar igen - SKÖNT! grymt.

Men alla bra saker har en baksida. Det kommer inte gå någon nattbuss till ljustadalen nå mer. Då får vi antingen ta 1an och gå från alnöbron eller 2an och gå från birsta.. mitt i natten.. skönt att jag förhoppningsvis inte behöver bo här så länge till :)


Av Mikaela - 22 augusti 2011 09:03

Jag har faktiskt "smygvägt" mig några gånger i veckan som var och då hade det inte hänt ett skit sen i måndags.. inte hg, varken upp eller ner..

Och idag så stog vågen på -0,5kg.. men jag försöker att inte tänka så mycket på just det utan se mer på hela alltet och nu är det totalt -6.7kgoch det går ju iallafall år rätt håll.

Och nu väger jag officiellt så "lite" som jag någonsing gjort, förutom när jag växte upp såklart då.. men så här nära normalviktig har jag ALDRIG varit! Jag är otroligt glad för det :) och närmare och närmare ska jag komma och sen så, då är jag där!


Och jag tror faktiskt att för första gången ever, att det har hänt något med centimetrarna på låren! -1,5cm .. fast så fort det minskar nånstans så får jag för mig att jag mätt på fel ställe, och denna gång är inget undantag..

Men jag ska ner på extravaganza idag ju och då ska jag säga till om att jag vill att dom ska mäta in mig igen på måndag till veckan för då har det gått en månad, så då får jag se vad deras måttband säger :)

Presentation


Här skrivs just nu mest om mat, hälsa och xtravaganza då detta tar upp det största av mitt liv just nu..

Efter 21 år som överviktig så har jag äntligen lyckats blivit av med snart 30 kg och är nu nere på min idealvikt.
Nu gäller det bara att behålla d

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken

Blogkeen

En dag med Mikaela..

Ovido - Quiz & Flashcards