Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Mikaela - 15 augusti 2011 15:34

Tänkte lite att jag kanske skulle skriva något om varför jag skriver om xtravaganza och min vikt och så här.. antar att nån kanske sitter där ute och tycker att jag är dum i huvet och att det är för nödigt/personligt eller så för att lägga ut på en blogg. Men ska du se, att jag tycker att det är förjävla skönt att ha nånstans att skriva av mig och få komentarer, peppning och frågor m.m det är även grymt skönt att dom flesta vet om varför jag kanske inte kan följa med ut och festa,fika och käka som man brukar göra sisådär ibland.


Förra veckan kom en kompis in på jobbet som jag inte träffat på länge och vi sa att vi måste ses något framöver och en krogrunda kom på tal, "Nej juste! du går ju på xtravaganaza..", hon visste det tack vare bloggen.


Tycker det är skönt att folk vet så slipper jag berätta hela historien flera gånger när folk ifrågasätter varför jag inte kan hänga med på allt just nu.


Det var väll lite kort om varför jag skriver, men är det något du undrar så fråga

på vettja.


Och ja, anledningen varför jag valde xtravaganza utav alla möjliga alternativ var mest för att jag märkte att det verkade vara något för mig. 

Jag är verkligen en allt eller inget tjej, jag behöver något radikalt och snabbt.. För som sagt är tålamodet inte på topp..

Jag har tillgång till gym när jag vill, jag vet exakt vad jag ska äta, och jag har en hälsorådgivare som är med mig hela "resan", och snart börjar grupperna på xtravaganza som kommer vara en gång i veckan, flera personer som går på samma program som mig..(bla min syster, yeey hon börjar imorn :)) det kommer bli kul.

Och efter jag gått ner mina kilon så är det ju programmet "Lifetime" som gäller, då jag lär mig att hålla vikten och lär mig matvanor som jag kommer kunna hålla resten av livet. köng det. 

Av Mikaela - 15 augusti 2011 15:08

Var in på xtravaganza idag för invägning och ite små surr..

Jag är lite skraj, för jag har börjat känna hunger igen och är orolig att jag kommit ut ketosen.

Men jag borde inte ha gjort det för jag har inte fuskat något alls, jag har doch börjat äta omega3 och börjat krydda lite på sopporna, det är ju till och med "tillåtet".

Men hon sa att det kan vara mycket psykiskt.. just för att jag är så rädd för att komma ur ketosen, så jag får försöka att tänka bort det och träna lite mer mental träning :)


Ja, jag går efter hemmavågen när jag skriver här och inte vågen på xtravaganza.. och idag stog den på 75,1 , vilket är 2,3 kilo minus från förra veckan, totalt -6,2kg på två veckor.

Känns förjävla bra måste jag säga.

Presentation


Här skrivs just nu mest om mat, hälsa och xtravaganza då detta tar upp det största av mitt liv just nu..

Efter 21 år som överviktig så har jag äntligen lyckats blivit av med snart 30 kg och är nu nere på min idealvikt.
Nu gäller det bara att behålla d

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken

Blogkeen

En dag med Mikaela..

Ovido - Quiz & Flashcards