Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Mikaela - 21 augusti 2011 21:08

Åh ja kom nyss hem från en liten prommenad, drygt en timme och fyfan vad härligt det var :)

Jag gick samma runda som jag brukade gå förut, vilket var skönt.. lite omväxling, för nu har mina promenader varit till och från jobbet och jag är lite less och jag känner inte att jag får ut något av dom då det bara tar en halvtimme..


Får fan slänga in en sån här promenad lite då och då.. Super fint väder med massa bra musik i hörlurarna, solnedgång och behaglig temperatur :)


mums

Av Mikaela - 21 augusti 2011 17:17

Idag är sista dagen på vecka tre och jag  kan inte vara mer less på sopporna jag äter.. 

Sparris soppan som jag älskade i början, får mig att må illa och det tar jätte lång tid innan jag fått i mig hela för jag får verkligen kämpa.. skulle jag slänga i mig den så skulle jag nog kräkas.. bara lukten får mig att må illa.


Även grönsaks soppan som har favvosoppan, smakar hur bra som hellst den påminner om nån varma koppen som jag ätitförut, till och med den börjar få mig att må illa.


Dock så funkar shakarna jätte bra, jag ska till xtravaganza imorgon och köpa in mer påsar och jag tror att jag helt ska sluta med sopporna nu ett tag. 

Och istället bara ta kalla shakar.. det kommer nog bli tråkigt i längden med bara kalla mål men det känns nog som en offring jag är redo att ta.. vill inte må dåligt varje gång jag ska äta en soppa.


För övrigt går det jätte bra :) jag tror det är derför jag inte skriver så mycket här  nu, det är lättare att gnälla tror jag och nu har jag inte så mycket att gnälla på :P

Jag var lite nervös nu inför selånger, att gå där bland alla frestelser.. men det gick bra, men jag är glad att det är över :)





Presentation


Här skrivs just nu mest om mat, hälsa och xtravaganza då detta tar upp det största av mitt liv just nu..

Efter 21 år som överviktig så har jag äntligen lyckats blivit av med snart 30 kg och är nu nere på min idealvikt.
Nu gäller det bara att behålla d

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken

Blogkeen

En dag med Mikaela..

Ovido - Quiz & Flashcards